сряда, декември 28, 2011

От онези, които...


Денят започва с ритуал. От онези, които свързват какаовия аромат на маслото за тяло с кожата.  Мека и гладка. Протяга се и се извива като котка, за да разроши косата си, която не реше освен с пръсти и се заиграва с кичури. Махагонова, копринена. Удоволствия за сетивата. От онези, които не можеш да откажеш.

Плътта е топла, отвътре и отвън. Закача се. Дразни. Теб, тълпата и себе си. Запленява и или я обичаш от първия миг, или я заклеймяваш. Емоционално и физическо торнадо. От онези, които променят живота ти.

Гледа мръсни филми посред нощ. От онези, които извикват възмутени викове в благоприличните дами, а нея я карат да огладнява. В подсъзнанието и има демони и ангели. От онези, които не разпускаш да тичат свободно във вечерите си. Контрол.

Перверзна елегантност като бельото свалено на две на три в краката и в коридора. Знае как да прави посещения. Очаквани и неочаквани. От онези, които карат колената ти да треперят с дни след това, а синките да избледняват по-бавно от обикновено.

Знае и как да се докосва сама себе си, а още по-добре как и къде да докосне другимо. Лежи на една страна и създава извивка като на пясъчен часовник. Може да предизвиква да докосваш. Предоставя най-добрата гледка, перфектния ъгъл независимо от светлината или мрака. От онези, които се запечатват като дамга в съзнанието.

Отгоре, отдолу, на колене, изправена на стената в банята, на кухненския плот умее да е също толкова прекрасна. Пълнокръвна. От онези, които дават смисъл на съществуването и носят повече живот в себе си отколкото може да понесеш.

От онези.

Няма коментари:

Публикуване на коментар